Se film om Rockwool granulat isolering her

Efter at man har udført indblæsningen af Rockwool Hulrumsfyld i etageadskillelsen, lukkes indblæsningshullerne efter aftale med husejeren.

Isoleringen giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk. I mange huse er isolering af etageadskillelsen mellem stue og kælder også muligt.

Store økonomisk besparelser

Isolering af etageadskillelse kan spare dig for mange penge og det kan derfor være en stor motivation at få arbejdet gjort hurtigst muligt. At det også er godt for miljøet, er blot en ekstra ting at glæde sig over.

Håndværkerfradrag til Isolering af etageadskillelse i din bolig

Mange boligejere kan med fordel foretage en isolering med indblæsning af Rockwool Granulat. Det hænger sammen med, at der tidligere ikke blev lagt samme vægt på isolering og byggematerialers isolerende egenskaber, som der gør i dag, fordi udgifterne til opvarmning af huse var langt lavere.

Vi har stor erfaring på området og kan derfor vejlede dig til de helt rigtige beslutninger inden for dette område, ligesom vores store erfaring gør, at vi kan klare opgaver på kort tid.

Processen sker fra loftsiden

På den måde udføres arbejdet uden synlige huller i eksisterende loft. Et eventuelt lerindskud i bjælkekonstruktionen forhindrer ikke en effektiv efterisolering.

I mange huse er isolering af etageadskillelsen mellem stue og kælder også muligt. Isoleringen giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk og fodkulde.

Kontakt os for mere information

Voreserfaring på området, gør at vi finde de bedste materialer, til den bedste pris og på kortest mulige tid. Vi går meget op at arbejdet klares på kortest mulige tid, uden at det har nogen indflydelse på kvaliteten. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og at arbejdet altid udført professionelt. Vi har tidligere løst opgaver på store dele af Sjælland her i blandt København, Ringsted, Stevns, Faxe, Køge, Vordingborg, Næstved, Sorø, Solrød og Greve, men uanset hvor du kommer fra på Sjælland kan vi hjælpe dig med isolering af etageadskillelse.

Ring på telefon 70 20 10 26 eller send en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud