For mange handler hulmursisolering om at spare penge på energiforbruget. I Teestrup ved Haslev var hulmursisolering løsningen på et andet, udbredt problem, nemlig kulde fra væggene. Familien i huset vægtede komforten højere end besparelsen og ville bare gerne have et varmere hus uden højere udgift.

Hulmursisolering-Teestrup-ved-Haslev-2017Ejendommen er et stuehus til en landejendom, og huset opvarmes med træpiller. Facaden mod haven og begge gavle har hulmur, mens facaden mod gårdspladsen er uden hulmur. I alt efterisolerede Kæregaard Isolering ApS 70 m2 hulmur i august 2017.

Fremover kan familien nyde godt af et varmere hus uden at øge forbruget af træpiller, og trækken fra væggene vil med hulmursisoleringen også forsvinde. Men familien kan også glæde sig over at spare ca. 2.000 kg træpiller om året. Det svarer til ca. 4.200 kr. Og med en tilbagebetalingstid på blot 2,8 år er pengene hurtigt tjent hjem.

Hulmursisolering gavner også miljøet. I dette tilfælde bliver det dog ”kun” til 100 kg mindre CO2-udledning, da træpiller er en næsten CO2-neutral opvarmning.

Stor villa i Tappernøje sænker både varmeregning og udledning af CO2

Hulmursisolering-Tappernoeje-2017I Tappernøje var energirenovering også på dagsordenen for den nye ejer af en stor villa, der blev solgt fra det nærliggende gods. Villaen var fuldstændig uden isolering, og med opvarmning fra oliefyr har det været en dyr udskrivning at varme huset op.

Villaen på 250 m2 har 200 m2 hulmur, som Kæregaard Isolering ApS isolerede i august 2017. Den nye ejer af villaen valgte at få hulmursisoleret i forbindelse med, at varmeforsyningen omlægges fra oliefyr til fjernvarme fra naboens halmfyr.

Selv om familien ikke har oplevet den dyre olieregning i huset, kan de fremover glæde sig over en beregnet besparelse på ca. 17.000 kWh om året. Det svarer til ca. 14.300 kr., som de ikke skal bruge på at varme den store villa op. Tilbagebetalingstiden på 3 år er til at overse, og de glæder miljøet ved at udlede 2.400 kg mindre CO2 end før.

Få bedre indeklima og spar penge

Vil du også mærke varmen i huset bedre uden træk fra væggene – og uden at øge varmeregningen? Kæregaard Isolering ApS sænker din CO2-udledning og giver dig et bedre indeklima med hulmursisolering fra Rockwool. Ring blot på telefon 70 20 10 26 eller send os meget gerne en e-mail på info@kg-isolering.dk.

Husk, at der stadig er håndværkerfradrag til hulmursisolering. Det betyder, at du får en tredjedel tilbage af beløbet, du har betalt for den del af arbejdet, der medfører energibesparelsen.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud