De fleste vælger at hulmursisolere deres hus for selv at nyde godt af billigere varmeregninger og bedre indeklima. Men en bygherre så muligheder i en murermestervilla i Dalby og købte det med henblik på totalrenovering og videresalg. Det nyder køberne nu godt af.

Den lille villa på blot 65 m2 i Dalby gik ikke bygherrens næse forbi. Tværtimod så han huset fra år 1900 med 1. sal som en god investering. Det skulle blot gennemgå en total renovering, da han valgte at lave en ny tilbygning for at skabe mere plads til den moderne familie.

Renoveringen indebar naturligvis at optimere energiforbruget i villaen, så Kæregaard Isolering ApS brugte en enkelt dag i juli 2016 på at blæse hulmursisolering ind. Det betyder, at villaen fremover sparer miljøet for 1600 kilo CO2 hvert år. Og familien har med en tilbagebetalingstid på blot ca. 3 år omkring 5.600 kr. mere om året, da de sparer 700 m3 naturgas om året efter isolering.

Bygherren kunne desuden glæde sig over at spare penge på at få hulmursisoleret villaen. Han nød nemlig godt håndværkerfradraget.

Lun samvittighed med godt indeklima

Efter hulmursisoleringen blev huset malet, og i august 2016 flyttede køberne ind. De nyder nu at bo i et dejligt, totalrenoveret hus med godt indeklima og masser af plads. Og til vinter kan de med god samvittighed varme hele huset op til mange indendørs hyggestunder.

Vil du også spare penge på dine varmeudgifter og hjælpe miljøet med mindre CO2? Så er Kæregaard Isolering ApS klar med et uforpligtende tilbud på telefon 70 20 10 26 eller e-mail info@kg-isolering.dk.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud