Varmen stiger som bekendt til vejrs, og den fortsætter gennem loft og tag, medmindre vi sørger for en ordentlig loftisolering. Både i ældre parcelhuse med sparsom isolering på loftet og nybyggede huse vil isolering med Rockwool Granulat gøre en forskel.

Loftsisolering-Stensved-2017I et parcelhus fra 1972 beliggende i Stensved var der blot 100 mm mineraluld på loftet. Huset ejes af ældre mennesker, der gerne så, at isoleringen var i orden, når huset en dag skal sælges. De havde derfor bedt Kæregaard Isolering ApS efterisolere med 250 mm Rockwool Granulat, så der i alt nu ligger 350 mm.

I alt var der 129 m2 loft, som vi efterisolerede i juli 2017, og for at spare lidt på udgiften valgte husejeren selv at forhøje gangbroen. I andre huse sørger vi også for den del.

Ejendommen opvarmes med naturgas, og fremover sparer ægteparret 240 m3 gas, svarende til 2.300 kr. om året. Med håndværkerfradraget er tilbagebetalingstiden 8,4 år. Hvert år udleder huset desuden nu 600 kg CO2 mindre.

Spar tid og besvær på loftisolering ved nybyg

Det er typisk ejere af ældre huse, der vælger at få isoleret med granulat for at undgå bøvlet med isoleringsplader. Men også i nybyggede huse kan det være en stor fordel at få sprøjtet isoleringen ind som granulat. Det sparer nemlig tid for tømreren at få Kæregaard Isolering ApS til at blæse isolering ud på loftet.

Som udgangspunkt hører vi, at det tager 2 mand ca. 2 dage at isolere et loft i et nybygget hus på omkring 150-200 m2. Når vi blæser isoleringen ind, tager det os ca. en formiddag. Resultatet med Rockwool Granulat er lige så godt som plader. Og vi efterlader intet affald.

Skal varmen også blive under loftet i dit hus? Eller er du tømrer, murer eller bygmester og vil spare tid og besvær ved isolering af loft? Så kontakt Kæregaard Isolering ApS på telefon 70 20 10 26 eller send os meget gerne en e-mail på info@kg-isolering.dk.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud