I dag er der mange forskellige typer isolering at vælge mellem, når du skal isolere eller efterisolere dit hus. Kæregaard Isolering ApS fokuserer på kvalitet og sikkerhed, og derfor kører vi med det mest brandsikre isoleringsprodukt på markedet: Rockwool.

Sikkerhed og kvalitet er to nøgleord i Kæregaard Isolering ApS. Derfor er Kæregaard Isolering ApS Autoriseret Rockwool Partner og Autoriseret Rockwool Indblæsningsfirma. Rockwool er ikke blot det mest brandsikre produkt på markedet. Når først Rockwool-produktet har forladt fabrikken, afgiver det ikke nogen giftige stoffer. Godt for dig og godt for miljøet.

Gammel kending i branchen

I mere end 75 år har Rockwool stået i front, når det gælder innovation og nytænkning inden for isoleringsbranchen. Du er derfor sikret et kvalitetsprodukt, når du skal vælge isolering til dit hus. Men kvaliteten af håndværket er lige så vigtig som produktet. Og når du vælger en Autoriseret Rockwool Partner til isolering af din bolig, er du garanteret kvalitet.

Som Autoriseret Rockwool Partner forpligter Kæregaard Isolering ApS sig til at opfylde en række kvalitetskrav. Det betyder, at vi deltager i træning og uddannelse hos Rockwool og holder os opdateret på området. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, som vi også specificerer for dig. Og vi sikrer en faglig kompetent udførelse med garanti for vores arbejde, da vi er medlem af BygGaranti.

Garanti for kvalitet

Når du får isoleret din bolig, opnår du en energibesparelse. Det kan du nyde godt af på både kort og lang sigt. Men udførelsen af isoleringen har stor betydning for, hvor stor den besparelse er. Som Autoriseret Rockwool Partner er vi blandt andet underlagt stikprøvekontrol, så vores arbejde løbende vurderes.

Efter isolering dokumenterer vi vores arbejde i en attest til dig, som sammen med husets øvrige papirer tjener som dokumentation på huset. Det er din sikkerhed for en effektiv isolering af din bolig.

Vil du også nyde fordelene ved et isoleret hus udført af en Autoriseret Rockwool Partner? Kæregaard Isolering ApS er klar til din opgave på telefon 70 20 10 26 eller e-mail info@kg-isolering.dk.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud