Se video om Energirenovering.

Når vi energirenoverer din bolig, handler det primært om at energioptimere ejendommen, så du kan få gavn af besparelser og en bedre komfort, som kan opnås i mange huse.

Som boligejer, er det dig, der skal tage beslutningen omkring energirenovering, men hos Kæregaard Isolering hjælper vi dig med selve udførelsen.

Vil du også fremtidssikre din ejendom?

Hvis du har lyst til at fremtidssikre din bolig, er energirenovering et vigtigt aspekt. Her kan du forbedre din boligs energiforbrug, så du også er bevidst omkring miljøet. Desuden kan du forhøje din boligs værdi væsentlig, hvis du får foretaget energimæssige forbedringer såsom isolering.

Håndværkerfradrag til Energirenovering af din bolig

Lovmæssige hensyn i forhold til energirenovering

Inden vi foretager energirenovering, er det nødvendigt at sætte sig ind i de lovmæssige hensyn, der findes inden for renovering og byggeri. Her har vi både erfaring og kendskab til området, så du ikke skal spekulere på disse lovkrav.

Vi hjælper dig med opgaven

Hos Kæregaard Isolering tilbyder vi præcis den energirenovering, som er nødvendig for dig. Vi har tidligere løst opgaver på store dele af Sjælland her i blandt København, Ringsted, Stevns, Faxe, Køge, Vordingborg, Næstved, Sorø, Solrød og Greve.

Ring på telefon 70 20 10 26 eller send en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud