Se video om Rockwool hulmursisolering Store Heddinge.

Vi laver også hulmursisolering i Store Heddinge

Isolering af hulmur i Store Heddinge er en nem, billig og særdeles effektiv form for isolering. Hulmurisolering i Store Heddinge sikrer en bedre boligkomfort uden træk fra kolde vægge, og mindsker udgiften til opvarmning.

Hulmursisolering er en god investering

Står du i Store Heddinge og har behov for isolering af en tom hulmur vil det typisk have en tilbagbetalingstid på kun 1,5-2 år, herefter er den lavere varmeregning en ren fortjeneste for dig som husejer.

Kontakt os gerne for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Indblæsning foregår ved at udtage sten i ydermuren. Det er gennem disse huller, indblæsningen foregår. Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget, så det er svært at se bagefter, at der er rørt ved muren.

Vi har tidligere løst opgaver på store dele af Sjælland her i blandt København, Ringsted, Køge, Stevns, Rødvig, Hårlev, Strøby Egede, Karise, Faxe, Haslev, Vordingborg, Næstved, Sorø, Solrød og Greve.

Efter hulmursisolering udstedes en attest på isoleringsarbejdet.

Håndværkerfradrag og Energitilskud til Hulmursisolering

Hulmursisolering med garanti

Ønsker du professionelt hulmursisolering, så er vi det rette firma at kontakte. Vi er specialister og er omfattet af en løbende stikprøvekontrol af ROCKWOOL A/S. Dette skal ses som en indikation på, at vi altid er villige til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde.

Hulmursisolering i Store Heddinge til den rigtige pris

Med stor erfaring på området, kan vi indhente de bedste materialer til fordelagtige priser. Det, kombineret med specialiseret viden gør, at vi er den rette samarbejdspartner at kontakte. Vores store erfaring gør, at vi kan klare arbejdet på kort tid, uden at det går ud over kvaliteten og at det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi sætter en ære i veludført arbejde, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet altid lever op til vores kunders forventninger.

Ring på telefon 70 20 10 26 eller send en email på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud