Et forsamlingshus er for mange landsbyer rammen om det sociale liv i byen, og i de koldere tider skal man gerne danse sig varm i de sparsomt isolerede sale. Dette gjaldt også for St. Tårnby Forsamlingshus på Stevns. Der var ingen tvivl om, at en hulmursisolering ville gavne gevaldigt på både indeklima og temperaturen indendørs, men pengene var der ikke.

Gavmild sponsor betalte hulmursisolering

Det hænder dog, at der pludselig står en gavmild sponsor med en pose penge til at udføre en tiltrængt opgave. Og det var netop, hvad der skete for St. Tårnby Forsamlingshus på Stevns. Sponsoren tilbød at betale for, at den store sal blev hulmursisoleret, så i oktober 2015 fik Kæregaard Isolering ApS til opgave at isolere ydervæggene ved den store sal.

På blot en enkelt dag blev den store sals ydervægge på 120 m2 hulmursisolerede, så gæsterne i forsamlingshuset fremover kan holde sig varme, også uden at danse. Isoleringen betyder, at der ikke kommer kuldenedfald fra væggene, indeklimaet er blevet bedre, og det er nemmere at holde en behagelig temperatur i salen. Derudover kan forsamlingshuset – og dets gæster – glæde sig over at spare 700 liter olie hvert år.

Som mange andre, der vælger at få hulmursisoleret deres hus, kunne St. Tårnby Forsamlingshus få et energitilskud på 2.940 kr., som gør tilbagebetalingstiden på investeringen kortere. På blot 2 år er hulmursisoleringen af den store sal dermed betalt.

Spar penge ved at bruge penge – på isolering

Det er ikke kun store sale i forsamlingshuse, der kan spare penge og samtidig få et bedre indeklima. Manglende eller sparsom isolering vil altid være en gevinst at få udbedret, og Kæregaard Isolering ApS isolerer dit hus på det meste af Midtsjælland, f.eks. Sorø, Ringsted, Køge, Haslev, Solrød, Næstved og Stevns.

Hos Kæregaard Isolering ApS er vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud på hulmursisolering, loftsisolering eller isolering mellem etager. Og husk, at med det genindførte håndværkerfradrag er det igen muligt at få dækket nogle af udgifterne til isoleringen af dit hus, så du får en hurtigere tilbagebetalingstid på investeringen.

Kontakt os blot på telefon 70 20 10 26 eller på e-mail info@kg-isolering.dk. Så behøver du ikke danse for at få varmen – men kan i stedet danse af glæde over de penge, du sparer.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud