Når solen står højt på himlen, og vi mærker varmen brede sig i vores vinterkolde kroppe, føles behovet for isolering af huset ikke så stort.

Isolering er dog ikke kun til gavn i de kolde efterårs- og vintermåneder. Med den rigtige isolering undgår du samtidig et overophedet hus i den varme sommertid. Og når den kolde tid kommer snigende, kan du glæde sig over, at du allerede sparer penge på varmeregningen.

I Ringsted havde en familie set fidusen ved at investere i hulmursisolering. Deres etplansvilla i gule mursten er på 120 m2 og opvarmes med oliefyr. Da huset er fra 1965 og ikke tidligere efterisoleret, brugte familien mange penge på at varme huset op om vinteren, og det var for varmt indendørs om sommeren.

Kæregaard Isolering ApS hulmurisolerede huset, og familien sparer nu 800 liter olie om året, som svarer til 5.600 kr. årligt. Derudover vil både miljøet og vores efterkommere nyde godt af, at familiens hus nu udleder 2.300 kilo CO2 mindre end før.

Familien i Ringsted nyder både sol og flere penge

Mens familien nyder solens varme stråler, luner det ekstra at vide, at de med både håndværkerfradrag og energitilskud har sparet penge på arbejdet. Ud af en arbejdsløn på i alt 8.500 kr. sparede de 2.675 kr. ved at fradrage arbejdet på årsopgørelsen. Og med et energitilskud på 1.575 kr. har de i alt sparet 4.270 kr.

De samlede omkostninger, inklusive isoleringen, var på 13.375 kr. Da håndværkerfradraget og energitilskuddet var trukket fra, endte deres egenbetaling på 9.025 kr. Og med en tilbagebetalingstid på blot 1 år og 7 måneder kan familien glæde sig over at spare penge i mange år fremover.

Vil du også nyde et køligere hus om sommeren og et varmt om vinteren OG samtidig spare penge? Kæregaard Isolering ApS kan hjælpe dig til bedre indeklima og sjovere økonomi – ring blot på telefon 70 20 10 26 eller send os meget gerne en e-mail på info@kg-isolering.dk.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud