Kæregaard Isolering på høstmarked i Hårlev

De færreste tænker på kolde huse og efterisolering på varme solskinsdage som lørdag den 3. september. Alligevel lagde flere vejen forbi Kæregaard Isolering ApS til en snak om bedre indeklima og lunere huse i den kommende kolde tid, da “Det lille Storcenter” i Hårlev holdt høstmarked.

Butikkerne i centret udstillede deres produkter, og flere kræmmere havde gjort klar til ægte kræmmersalg. Livsnyder & Bonderøv var klar med god mad, mens Kæregaard Isolering ApS varmede op under de mange besøgende, før kulden sætter ind.

Et par hundrede mennesker besøgte høstmarkedet som typisk markerer, at høsten er i hus, og vejret begynder at vende til det køligere. Denne lørdag bar dog mere præg af sommer end kommende efterår, men på den solfyldte plads ved “Det lille Storcenter” i Hårlev stod Kæregaard Isolering ApS klar til at svare på spørgsmål fra de besøgende.

Ved endt høst vender vejret

Ældre huse har ofte mangelfuld isolering i hulmur og loft. En god gang efterisolering med Rockwool forbedrer ikke bare indeklimaet men sparer også husejerne penge i den kolde tid.

Derfor er det også nu, du skal overveje, om dit hus skal lune dig bedre og billigere, før efteråret for alvor sætter ind. Husk, at med både håndværkerfradrag og energitilskud sparer du også penge på arbejdet med at få efterisoleret dit hus.

Kontakt Kæregaard Isolering ApS på telefon 70 20 10 26 eller send os en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud