Se video om Rockwool granulat til loftisolering i København.

 

Vi laver loftisolering i København

En god og intakt loftisolering er vigtig, da varmen stiger til vejrs. Loftisolering i København er en nem, billig og særdeles effektiv form for isolering. Isolering af loft og tagrum i København sikrer en bedre boligkomfort uden træk, og mindsker udgiften til opvarmning.

Efterisolering kan med fordel udføres ved indblæsning af Rockwool Granulat Pro. Den eksisterende isolering, som evt. rettes til først, kan bevares.

Skal der laves en ny gangbro, klarer vi også det.

Isolering af loft kan spare dig mange penge

Da udgifterne til opvarmning af huse tidligere var langt lavere end de er i dag, blev der ikke i samme grad lagt vægt på loftisolering. Derfor er der rigtig mange boligejere, der med fordel kan forøge deres loftisolering, og på denne måde spare rigtig mange penge på varmeregningen.

Håndværkerfradrag og Energitilskud til Isolering af loft

Samtidig kan man glæde sig over, at en bedre isolering er godt for miljøet. Dermed er der både et økonomisk og en klimamæssig motivation til at få arbejdet gjort, og da det er en investering, der tjener sig ind med tiden, er det bedre at få det gjort i dag, end i morgen.

Vi har tidligere løst opgaver på store dele af Sjælland her i blandt København, Ringsted, Køge, Stevns, Store Heddinge, Rødvig, Hårlev, Strøby Egede, Karise, Faxe, Haslev, Vordingborg, Næstved, Sorø, Solrød og Greve. Vi står også klar til at hjælpe dig med din loftisolering i København.

Loftisolering i København til den rigtige pris

Vores store erfaring gør, at vi kan klare opgaven på kortest mulige tid, og det kan mærkes på prisen i sidste ende. Vi sætter altid vi en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for den enkelte kunde, at alle dele af vores arbejde er udført professionelt og korrekt – fra start til slut.

Ring på telefon 70 20 10 26 eller send en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud