På en ny udstykning i Haslev ligger et helt nyt hus fra 2016. Huset på 165 m2 har ensidig taghældning med et ganske lille fald til den ene side og er bygget efter de nyeste krav. Derfor skulle isoleringen også være i orden, og det klarede Kæregaard Isolering ApS på blot ½ dag.

Ved den traditionelle isoleringsmetode skal pladerne skæres til og placeres korrekt uden om alle forhindringer for at undgå kuldebroer. Når Kæregaard Isolering ApS blæser Rockwool granulat ind, bliver loftet hurtigt isoleret med sikkerhed for, at isoleringen ligger jævnt fordelt og tæt op ad alle forhindringer.

Hurtig og effektiv isolering

Tømrerne kunne derfor hurtigt komme videre med at lægge undertag og senere tagpap på huset i Haslev. Samtidig undgik de at smide en masse afskårede stumper isoleringsplader ud efterfølgende. Kæregaard Isolering ApS blæser nemlig kun den mængde isolering ind, der er nødvendig. Og med 440 millimeter isolering på loftet kan de kommende husejere fremover glæde sig over et tæt hus med et godt indeklima hele året.

Bygger du også nyt hus og ønsker grundig isolering af loftet? Så kontakt Kæregaard Isolering på telefon 70 20 10 26 eller send os gerne en e-mail på info@kg-isolering.dk.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud