Hvis du overvejer at sælge dit hus – eller måske allerede har det til salg – ved du, at der er mange huse at vælge mellem og endda til billige penge de fleste steder i Danmark. Et godt energimærke kan være det afgørende for at få solgt – og til en god pris.

Hvis energien fosser ud af huset på grund af dårlig eller mangelfuld isolering, vil varmeregningen være høj, og det afslører energimærket for din bolig. Udover beliggenhed og pris er energimærket en vigtig ting, som potentielle købere kigger på.

Isolering giver bedre indeklima og bedre energimærke

En energirenovering vil du som udgangspunkt få udført, hvis du planlægger at blive i dit hus i mange år, så du selv får glæde af besparelsen. Men hvis du skal sælge dit hus, kan det være en god investering at få bekæmpet eventuelle energislugere, så dit energimærke bliver bedre. Det kan give et hurtigere salg og en bedre salgspris. Og så får du naturligvis selv gavn af forbedringerne i form af bedre indeklima og lavere varmeregning, mens du stadig bor i huset.

Har du allerede et energimærke på dit hus, kan du se på de konkrete forslag til, hvordan dit energiforbrug kan nedsættes. Et typisk eksempel på et rentabelt forslag, det vil sige et forslag med en tilbagebetalingstid på under 10 år, er isolering af loft og hulmur. Huse, der er bygget før år 1970, har ofte meget lidt eller slet ingen isolering, og her kan det betale sig at sætte ind. Der vil ofte være mange kuldebroer og utætheder, og en isolering vil gavne både indeklima og energiforbrug.

Du kan løfte salgsprisen på dit hus med isolering

Du kan løfte salgsprisen på dit hus med isoleringIsolering er desuden en af de billigere energirenoveringer, som derfor bør prioriteres som en af de første, når du overvejer at løfte energimærket på din bolig til et højere niveau. Isoleringen vil for eksempel have stor betydning for, om du får noget ud af at skifte dit gamle fyr ud med et nyt: Er fyret nyt men isoleringen dårlig eller ikkeeksisterende, vil varmen stadig sive ud gennem vægge og loft.

Med energirenovering kan du øge din boligs salgspris betydeligt bare ved at gå en enkelt energiklasse op. Og du kan endda få energitilskud og håndværkerfradrag til arbejdet. Begge dele vil fremgå af fakturaen fra Kæregaard Isolering ApS.

Vil du også øge din boligs værdi med isolering? Så kontakt os på telefon 70 20 10 26 eller send en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud