Loftisolering villa Sorø

Når du vælger at energirenovere dit hus, kan du få tilskud. Det gælder for eksempel, hvis du får hulmursisoleret dine vægge eller efterisoleret dit loft.

Det betyder, at du både kan se frem til en årlig besparelse på din energiregning og samtidig få penge tilbage for det udførte arbejde.

Tilskud til energirenovering – Villa i Køge

I Køge ligger en villa fra 1973 med 90 m2 loft. Den opvarmes med naturgas og tabte tidligere en del varme gennem loftet, der kun var isoleret med 100 mm isolering. Kæregaard Isolering ApS lagde yderligere 300 mm Rockwool Granulat ud, så der nu ligger 400 mm isolering.

Ud over den årlige besparelse fremover på 190 m3 naturgas, hvilket udgør 1.600 kr. om året, fik ejerne af huset et tilskud på 1.000 kr. for at energirenovere deres hus ved efterisolering. Og så kan de endda have god samvittighed over for miljøet, da de nu udleder 500 kilo CO2 mindre om året.

Hvor meget kan du få i tilskud?

Det er energiselskaberne, der udbetaler dit tilskud til energirenoveringen. De beregner tilskuddet ud fra, hvor mange kilowatt-timer du sparer fremover ved at isolere eller efterisolere dit hus.

Jo mere energi du sparer ved at isolere eller efterisolere dit hus, jo mere kan du få i tilskud. Derfor vil du naturligt få mere i tilskud, hvis du får isoleret loft eller vægge, der ikke er isolerede i forvejen.

Penge direkte i lommen

Tilskuddet er en ren gevinst for dig, og du skal hverken betale moms eller skat af beløbet. Kæregaard Isolering ApS formidler tilskud til SEAS-NVE, som p.t. giver et tilskud på 35 øre pr. kilowatt-time. Vi står for alt det praktiske omkring ansøgning og godkendelse, og beløbet på tilskuddet fremgår af fakturaen og er fratrukket den samlede pris inden betaling.

Husk også, at håndværkerfradraget, som giver skattefradrag for arbejdslønnen, er genindført og dermed giver endnu flere fordele ved at få isoleret dit hus, inden efteråret igen kommer snigende.

Vil du også have tilskud til isolering og nyde godt af besparelsen fremover? Så kontakt os på telefon 70 20 10 26 eller send en e-mail på info@kg-isolering.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag- rådgivning & tilbud